Quant em costarà jugar a futbol?

Abans de concretar imports i forma de pagaments...etc...ens agradaria fer un petit aclariment de quines són les despeses que haurem d'assumir per tal de ser jugador del club:

1er. - Quota del club: Depenent de la categoria on participi el jugador, l'import va des de 185 euros a 285 euros. Amb aquest pagament el club fa front a les gratificacions als entrenadors, material esportiu, despeses del club amb la federació, arbitratges, inscripcions d'equips, equipacions de joc, uniformitat dels entrenadors, llicencies d'entrenadors, coordinadors, despeses generals del club (informàtiques, manteniment de bancs, transports i imprevistos) ... Aquesta quota és imprescindible per poder organitzar i planificar la temporada del club.

2on. Portal del Federat: Aquesta despesa és exclusivament gestionada per la Federació Catalana de Futbol, i es paga una vegada per temporada. Ens dóna accés a l'aplicatiu de la FCF i al nostre perfil com a jugadors per tal de poder pagar la mútua de jugador. L'import del portal a la temporada 22/23 ha estat d 24 €. (no aplica a CRACKS)

3er. Mútua de jugador (fitxa): La mutualitat esportiva, és a dir, l'assegurança que cobreix al jugador en cas d'accident o lesió en la pràctica del futbol. L'import de la mútua depèn de la categoria en què participi el jugador, de Prebenajmi a Juvenil.  (no aplica a CRACKS)

4at. Equipació: Cada temporada el club entrega als jugadors l'equipació de joc i samarreta d'entrenament (aquest cost l'assumeix el club)  i cada 3 temporades el club renova l'equipació de passeig dels jugadors. Aquest cost l'assumeix el jugador. 

Qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.


S'obre el període d'inscripció per la temporada '23-'24 del club. El termini finalitzarà el dia 31 d'Agost i 31 de setembre pels cracks.  Les quotes per la propera temporada són les següents:

  • CRACKS (anys 2018-2019) 200€ 
  • PREBENJAMÍ (anys 2016-2017) 285 €
  • BENJAMÍ (anys 2014-2015) 285 € 
  • ALEVÍ (anys 2012-2013) 285 € 
  • INFANTIL (anys 2010-2011) 285 € 
  • CADET (anys 2008-2009) 285 € 
  • JUVENIL (2005-2006-2007) 185 € 

(*) DESCOMPTES PER 2º GERMÀ 10% 3er. GERMÀ 20%. € per estar inscrits dos germans.  (excepte jugadors juvenils)

(**) Les noies fins a la categoria INFANTIL participaran en equips mixtes.


AJUT AL JUGADOR:: Durant el mes de novembre es facilitarà als jugadors que ho desitgin, un talonari valorat en 100 €, corresponent al sorteig d'una cistella organitzada per un patrocinador del club. Els diners recaptats seràn íntegrament pel jugador i d'aquesta forma ajudar-lo en el pagament de la quota.

PAGAMENT

  • a) Un sol termini : 

Del 30 de juny al 31 d'agost la totalitat de la quota mitjançant ingrés bancari.

  • b) En terminis (excepte juvenil): 

Abans del 15 d'agost 2023: 160 €uros, mitjançant ingrés bancari.

3 pagaments de 50 euros Octubre- Novembre - Desembre Per mitjançant domiciliació bancària (1 pagament de 50 euros cracks)

(cal completar doc. d'autorització bancària) >>> DESCARREGA DOC<<<<

La Caixa de Pensions ES51 2100 0668 81 0200338488

Ttitular Futbol Base l'Hospitalet de l'Infant. 


El justificant de pagament s'ha de presentar a les oficines del club. En cas de no estar al corrent dels pagaments, els nens no podran assistir als entrenaments ni partits fins que no s'hagin abonat les quotes. 

NO ESTA inclosa la quota al portal del federat de la FCF ni la fitxa federativa que s'ha de abonar directament a la FCF a través de la seva web: www.fcf.cat (el club pot ajudar a les famílies en aquest tràmit).

Per fer efectiva la preinscripció s'haurà de fer un ingrés de l'import corresponent segons categoria al compte del FBHI de La Caixa 2100-0668-81-0200338488, fent constar el nom del jugador inscrit.

El full de preinscripció es podrà entregar, junt amb el resguard de l' ingrés bancari, al Camp de futbol de l'Arenal o be enviar-ho via mail a info@fbhi.cat ROBA

Equipació inclosa a la quota: (samarreta de joc, pantaló de joc, mitjons de joc, samarreta entrenaments). 

NO inclosa i OBLIGATORIA Xandall del club, anorac, bermudes, polo passeig, motxilla, dessuadora.

Roba obligatòria als entrenaments: Samarreta vermella de màniga curta oficial, pantaló curt negre del club, dessuadora i mitjons negres.

Els dies de partit és obligatori l'equipació del CLUB. 

El nostre proveïdor de roba és SPORTS BASE (l'Hospitalet de l'Infant). El pagament de la roba es farà directament al mateix proveïdor.